Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Shanks Nederland

Samen staan we sterk
Van Vliet Groep maakt deel uit van Shanks Nederland BV. Shanks is marktleider op het gebied van milieudiensten voor overheid, bedrijven en particulieren. De kracht van Shanks is dat individuele bedrijven, die goed op de hoogte zijn van de situatie in hun marktgebied, samenwerken en elkaar aanvullen. Door de verregaande samenwerking kunnen wij een totaaloplossing bieden voor afval- en reststoffenverwerking en waterzuivering.

Milieu en kwaliteit
De Shanks-bedrijven beschikken over een hoge milieustandaard. Onze installatie systemen voldoen aan de laatste stand van de techniek. We beantwoorden aan de behoeften van onze klanten, maar ook aan milieueisen en maatschappelijke normen. We investeren in onze medewerkers omdat goed gemotiveerde medewerkers de sleutel zijn voor de kwaliteit van onze diensten.

Meer informatie
Shanks Nederland maakt deel uit van een grotere Europese organisatie, Shanks Group plc. Shanks Group plc is het grootste beursgenoteerde afvalverwerkingsbedrijf van Europa met activiteiten in Nederland, Engeland, Belgiƫ, Frankrijk en Canada. Shanks Group plc is gevestigd in Engeland en genoteerd aan de beurs van London.

Meer informatie over Shanks Nederland kunt u vinden op deze website voor informatie over Shanks Group plc klikt u hier.