Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Historie

Sinds 1931 verzorgt Van Vliet Groep voor zowel particulieren als bedrijven de inzameling van afval. De heer C.A. van Vliet richtte in 1931 de Van Vliet Groep op als sloopbedrijf, later is dit uitgegroeid tot het huidige afvalrecylingbedrijf. Inmiddels bestaat Van Vliet Groep al meer dan 80 jaar. Vanaf 1994 zijn we gevestigd op de huidige locatie in Nieuwegein. Deze vestiging is inmiddels uitgebreid met een moderne houtfabriek en een sorteerinstallatie die ons in staat stelt afvalstromen of efficiƫnte wijze te scheiden.

Sinds het jaar 2000 maakt Van Vliet Groep onderdeel uit van Shanks Nederland. Shanks Nederlands is marktleider op het gebied van milieudiensten voor overheid, bedrijven en particulieren. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om een totaaloplossing voor afvalwerking aan te bieden aan onze klanten. Lees meer over Shanks Nederland via deze link.