Stages

Ben je op zoek naar een stageplaats? Bij Van Vliet Groep zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde scholieren en studenten, op verschillende gebieden, voor binnen onze organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een stage op gebied van werkplaats/techniek, logistiek/transport, recycling of op kantoor.

Stages

Wij vinden stage lopen ontzettend belangrijk en hebben mogelijkheden voor stages op MBO en HBO niveau. Kennis maken met het bedrijfsleven, theorie in de praktijk zien werken is voor jou als student de echte voorbereiding op de rest van jouw werkende leven. De praktijkervaring die je tijdens de studie opdoet, verbetert jouw positie op de arbeidsmarkt na de afronding van de studie. En voor ons is het bieden van stage plaatsen een waardevolle investering in de toekomst, want wellicht blijf je wel bij ons na jouw afstuderen. Een win win dus!

Heb je interesse?

Heb je interesse in een stageplaats bij Van Vliet Groep? Stuur ons dan jouw sollicitatie naar info@vanvlietgroep.nl. Geef hierbij duidelijk aan wat voor soort stage je zoekt (doel van de stage of specifieke stageopdracht) en om welke periode het gaat. Voeg ook je cv met contactgegevens toe. Wij komen zo snel mogelijk bij jou terug of er mogelijkheden zijn.