Over Van Vliet Groep

Van Vliet Groep is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van afval. Vanuit het hart van Nederland bieden wij onze klanten een totaalpakket. Wij adviseren bedrijven en instellingen, ontwikkelen oplossingen op maat en zorgen voor de inzameling en verwerking van afval- en reststoffen. We doen dat met modern materieel, gemotiveerde medewerkers en volgens de huidige regelgeving, maar vooral zoals de klant het wilt.

Uitgangspunt voor de dienstverlening is daarom steeds onze klant. Aandacht voor afval krijgt zo een andere betekenis. Zo doen wij dat al sinds 1933.

Sinds 2000 maken wij, samen met de andere zusterbedrijven, deel uit van de Shanks Groep. Samen zijn wij als Shanks koploper op het gebied van afval inzameling, afvalverwerking en recycling. Jaarlijks verwerken wij meer dan 5.000.000 ton afval. Deze afvalstromen zamelen wij door heel Nederland in en bewerken deze zodat ze kunnen worden hergebruikt voor nuttige nieuwe bestemmingen. Dankzij voortdurende innovatie en ontwikkeling weten wij bijna 90% van het ingezamelde afval te recyclen tot grondstof. Making more from waste.