Arbeidsvoorwaarden

Van Vliet Groep wil het elke dag beter doen voor haar klanten. Dit doen wij samen met meer dan 325 collega’s. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en een stabiele, veilige werkomgeving waarin we ons gezamenlijk verder kunnen ontplooien.

CAO

Wij volgen de CAO Beroepsgoederenvervoer van TLN met een goed basis salaris, vakantiedagen, vakantiegeld en natuurlijk een collectieve zorgverzekering en een goed pensioen. Tevens kent de Van Vliet Groep goede overwerkregelingen, waarbij wij overigens geen 24-uurs diensten kennen, 's avonds ben je gewoon thuis.

Scholing

Verplichte nascholing, certificering en eventuele keuringen, zoals Code 95, BHV en bodemsaneringskeuringen, worden over het algemeen intern geregeld en door de werkgever bekostigd. Dit geldt ook voor de verlenging van bestuurderskaarten. Wij werken met een opleidingsplan om ervoor te zorgen dat iedere medewerker over de gewenste opleidingen en competenties beschikt om zijn/haar functie op een goede manier uit te voeren. In dit opleidingsplan is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Gezondheid en veiligheid

Gezondheid en veilig werken staan bij ons voorop. Naast het zorgen voor goed materieel en de standaard arbo voorzieningen besteden wij veel tijd en aandacht aan dit onderwerp om op verschillende manieren een schone en veilige werkomgeving te creëren.

En verder?

Bij Van Vliet Groep werken enthousiaste mensen die er samen de schouders onder zetten. De uitdagingen zijn er, net als de kansen. We zetten ons elke dag om te verbeteren en zo onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

Verder zijn wij gewoon. Gewoon een leuk bedrijf om voor te werken met een fijne, informele sfeer. De mening van onze medewerkers vinden we belangrijk. We vragen onze medewerkers periodiek (medewekerstevredenheidsonderzoek) hoe zij vinden dat het gaat. Daarnaast delen we zo veel mogelijk nieuws en leuke wetenswaardigheden binnen onze regio in ons personeelsblad.