Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Total Care

Een goed voorbeeld van de samenwerking tussen onze bedrijven is het totaalpakket dat Reym, ATM en Van Vliet Groep u kunnen bieden onder de noemer 'Total Care'. Dit betekent voor u integraal afvalmanagement. Deze specialisten op hun eigen vakgebied hebben de krachten gebundeld.

Industriële processen vragen om een geïntegreerde aanpak. Total Care is een aanpak waarbij alle in te zetten middelen op elkaar worden afgestemd. De samenwerking heeft als resultaat dat het volledige dienstenpakket van afvalverwijdering, industriële reiniging en inzameling optimaal wordt uitgevoerd. U heeft slechts één aanspreekpunt, maar u maakt wel gebruik van de expertise van de afzonderlijke bedrijven. Total Care vindt zijn weg bij vele gerenommeerde klanten en heeft zijn waarde daar ruimschoots bewezen. Graag verwijzen wij u naar de sites van onze participanten voor de werkvelden en de mogelijkheden: www.atmmoerdijk.nl en www.reym.nl.