Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Gevaarlijk afval

Van Vliet Groep is één van de weinige die landelijk gevaarlijk (chemisch) afval (KCA) inzamelt. Het inzamelen en verwerken van KCA is een vak apart, vanzelfsprekend gekenmerkt door strenge overheidsregulering, hoogwaardige infrastructuur en geavanceerde technologie.

Wij zijn gespecialiseerd en bevoegd in de inzameling van (bijna) alle soorten KCA. Op onze locatie worden de werkzaamheden ondergebracht in twee speciaal ingerichte depots. Centraal staat hierbij de veiligheid, zowel voor onze medewerkers als voor het milieu.

Omdat wij weten dat er veel administratie bij de afvoer van gevaarlijke afvalstoffen komt kijken, zorgt Van Vliet Groep voor:

  • de aanmaak van afvalstroomnummers en emballage in ons systeem
  • gemakkelijke bestelling via het orderformulier
  • een afvoer van de afvalstoffen binnen 6 werkdagen na ontvangst van de opdracht
  • ingevulde begeleidingsbrieven, afvalstickers en ADR stickers
  • het in één keer meenemen van alle verpakte afvalstromen

U kunt hier direct een opdracht plaatsen voor het afvoeren van KCA en het leveren van emballage als u klant bent van Van Vliet Groep.