Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Afvalinzameling

Er zijn bijna even veel soorten inzamelingsmiddelen als er soorten afval zijn. Wij adviseren bedrijven en instellingen en ontwikkelen oplossingen op maat voor de inzameling en verwerking van afval- en reststoffen. De keuze van het meest geschikte containertype is afhankelijk van o.a. de volgende factoren:

  • hoeveelheden afval die op hoeveel plaatsen vrijkomen
  • de samenstelling van het afval
  • mogelijke overlast voor directe omgeving
  • (brand)veiligheid,
  • bereikbaarheid van de plaats voor de inzameling
Bekijk onze inzamelmogelijkheden

Inzamelen gevaarlijk afval

Gevaarlijke afvalstoffen vereisen een speciaal soort emballage zodat de afvalstoffen op een zo veilig mogelijke manier afgevoerd worden van de ontdoener naar de eindverwerker. Van Vliet Groep is gespecialiseerd in de inzameling van gevaarlijke afvalstoffen (KCA) door heel Nederland. Lees meer over onze dienstverlening omtrent de inzameling van gevaarlijk afval.