Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Gemeenten

Gemeenten vereisen een speciale aanpak als het gaat om afvalinzameling. Van Vliet Groep heeft ruime ervaring in het bedienen van gemeenten. Wij zijn niet alleen deskundig op het gebied van inzameling van afvalstoffen vanaf gemeentedepots, maar u kunt ook bij ons terecht voor een kga-inzamelroute in uw gemeente.

Voor de inzameling van klein chemisch afval (KCA) van particuliere huishoudens adviseren wij gemeenten bij het inzamelen en verwerken hiervan. We leveren logistieke voorzieningen, zoals KCA-depots, chemokarren en de nieuwste verpakkingsmaterialen voor klein chemisch afval.

In samenspraak met de klant ontwikkelen wij beheersconcepten voor gevaarlijk afval. Wij adviseren over preventie, (interne) logistiek en verwerking. En wij leveren de nieuwste verpakkingsmaterialen en opslagcontainers voor gevaarlijk afval.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met een van onze specialisten.