Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Adviseren

Aandacht voor afval hebben we altijd, wij adviseren bedrijven over het organiseren en beheren van afval- en reststromen. Ook hebben wij kennis van afvalscheiding, afvalbeheer, recycling, kosten, transport en van de wet, wat een absolute voorwaarde is voor een gefundeerd advies. Dat veel verschillende bedrijven en instellingen gebruik maken van onze diensten is dan ook de beste referentie.

Afval beheersconcepten introduceren we bij complexe situaties zoal het Jaarbeurscomplex, dat alle afvaldiensten aan ons heeft uitbesteed. Daar verzorgen we alles van a tot z. Een ander voorbeeld van een beheersconcept is te vinden bij Kwik Fit. Hier hebben we niet alleen gezorgd voor een goede scheiding bij de filialen maar ook voor een aanzienlijke kostenbesparing. Wilt u weten wat Van Vliet Groep kan betekenen voor uw situatie, bel onze milieuadviseurs of stuur een mail.