Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Dienstverlening

Van Vliet Groep is een allround dienstverlener die met haar jarenlange ervaring en deskundige medewerkers in staat is om voor ieder bedrijf een passende oplossing te bieden op het gebied van afval.

Wij bieden een totaalpakket van inzameling, bewerking en verwerking van afvalstoffen tot reiniging en transport van afvalstoffen. Ook geven wij bedrijven advies op het gebied van afvalmanagement en bieden wij projectmanagement en detachering van medewerkers aan.

Recycling

Van Vliet Groep verwerkt afvalstoffen ten behoeve van recycling en hergebruik. Door de combinatie van verschillende afvalverwerkingtechnieken kunnen wij het afval zo efficiƫnt mogelijk scheiden en/of bewerken tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. "Making more from waste."Lees hier meer over.