Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

(Semi) ondergrondse containers

Met zorg onderhouden gebouwen worden vaak ontsierd door rondslingerende afvalcontainers en zwerfafval. Hoe nieuw en schoon de container ook is, het blijft een storend element. Voor dit soort gelegenheden is een (semi) ondergrondse container de perfecte oplossing. 

Ondergrondse containers zijn in diverse soorten en maten beschikbaar,van hoogwaardige kwaliteit en onderhoudsvrij of -arm. 

Voordelen van ondergronds afval verzamelen zijn: 
• Hygiënisch, geen stank, geen ongedierte, geen zwerfvuil 
• Geen reinigingskosten door gebruik binnenzak 
• Mooier, het zichtbare gedeelte is onopvallend 
• Plaatsbesparend, minimaal 65% van de container is ondergronds 
• Door verticale opslag klinkt het afval in (verdichting) 
• Onderhoudsvrij en kán niet kapot 
• Relatief lage kosten door route-inzameling 

Ondergronds

Het bijzondere van deze inzamelingsmiddelen is dat deze voor ruim tweederde in de grond is ingegraven. U kunt grote hoeveelheden afval opslaan met een minimum aan ruimte. Het bovengrondse gedeelte kunt u geheel in de stijl van de omgeving afstemmen.

Kostenbesparend

Het spreekt voor zich dat de (semi) ondergrondse containers kostenbesparend is. Er is een lagere ledigingsfrequentie vanwege de omvang van deze middelen. Modelen van 300 liter tot 5000 liter zijn mogelijk voor verschillende afvalsoorten zoals bedrijfsafval, papier en karton, glas en GFT. Voor afvalstoffen zoals glas, GFT en “nat” bedrijfsafval kan de container worden uitgerust met een aparte binnenbak om vrijkomende vloeistoffen in op te vangen. Vliko biedt hiermee een mogelijkheid tot een efficiënte en flexibele inzameling van diverse afvalstoffen.

Meer informatie?

Afhankelijk van uw specifieke situatie kunnen wij u voorzien van een voorstel op maat . Neem hiervoor contact op met onze afdeling verkoop via telefoonnummer (030) 28 55 200, of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.