Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

EcoCassette

Het efficiënt en op maatschappelijk verantwoorde wijze van inzamelen van afval wordt steeds belangrijker. De regelgeving wordt strenger, locaties worden moeilijker bereikbaar, CO2 uitstoot moet verlaagd worden en de kosten voor logistiek blijven stijgen.

EcoVision creëerde daarom een afvalcontainersysteem dat een oplossing biedt voor deze problematiek: de EcoCassette.

Om de hoeveelheid wisselingen te beperken is De EcoCassette voorzien van een perssysteem. Een klep perst na iedere inworp het afval in de container samen. Hierdoor heeft de EcoCassette een capaciteit van tenminste 21m³. Na het legen wordt de EcoCassette grondig gereinigd en gecontroleerd. Klanten zijn dus verzekerd van een schone en goedwerkende installatie.

De voordelen

• Wordt in zijn geheel gewisseld;
• Er blijft geen persgedeelte achter;
• Er hoeft niets aan,- of afgekoppeld te worden;
• Bij het wisselen komt er geen afval vrij.

De EcoCassette kan in principe overal geplaatst worden.

• Vrijstaand in de open lucht; • Inpandig, bijv. in een parkeergarage; • In een op maat gemaakte ombouw; • De opbouw is in elke gewenste kleur verkrijgbaar;

Voor zeer moeilijk te bereiken locaties beschikt EcoVision over diverse transportmiddelen waarmee de EcoCassette eenvoudig op de gewenste plaats wordt gereden. Zonder krachtsinspanning is de EcoCassette op deze manier zo op zijn plaats gemanoeuvreerd.

Meer informatie?

Kiezen voor de EcoCassette betekent dus niet alleen grotere efficiëntie, minder transportkosten, altijd een schone container, maar ook zekerheid voor de toekomst. Zekerheid dat uw afval altijd probleemloos en tegen zo laag mogelijke kosten wordt ingezameld en verwerkt.

Afhankelijk van uw specifieke situatie kunnen wij u voorzien van een voorstel op maat . Neem hiervoor contact op met onze afdeling verkoop via telefoonnummer (030) 28 55 200, of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.