Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Containers en emballage

Van Vliet Groep is specialist in het inzamelen en verwerken van uiteenlopende soorten afvalstromen. Om deze afvalstromen op een efficiƫnte, flexibele en duurzame wijze in te zamelen bieden wij een ruim assortiment aan inzamelmiddelen. Er zijn bijna even veel soorten inzamelingsmiddelen als er soorten afval zijn. De keuze van het meest geschikte containertype is afhankelijk van o.a. de volgende factoren:

  • hoeveelheden afval die op hoeveel plaatsen vrijkomen
  • de samenstelling van het afval
  • mogelijke overlast voor directe omgeving
  • (brand)veiligheid,
  • bereikbaarheid van de plaats voor de inzameling

Ook het kostenplaatje is uiteraard ook een factor die mee speelt in de keuze van het juiste inzamelmiddel.

Om een indruk te krijgen van de inzamelmiddelen die wij aanbieden, hebben wij de meest voorkomende containersoorten verzameld:

Opzoek naar andere inzamelmiddelen, of wilt advies met betrekking tot onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

tel: 030 28 55 200