Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Afzetcontainers

Voor de inzameling van diverse afvalsoorten verhuurt Van Vliet Groep afzetcontainers. Deze afzetcontainers worden op een locatie geplaatst voor een bepaalde periode door één van onze chauffeurs. Er zijn uiteenlopende soorten afzetcontainers met diverse afmetingen. De meest voorkomende varianten hebben wij op onze website geplaatst.

Kleine afzetcontainers

  • Heeft u een project waar een kleine hoeveelheid afval bij vrij komt?
  • Kunt u scheiden bij de bron en komen hier kleine hoeveelheden monostromen afval vrij

Dan zijn de kleinere afzetcontainers (vanaf 3 m³) het ideale inzamelmiddel voor uw afval. Door de afmeting zijn ze erg gebruiksvriendelijk wanneer er weinig ruimte is om het inzamelmiddel voor afval te plaatsen.

Grote afzetcontainer

Komt er veel afval vrij bij uw werkzaamheden, heeft u de ruimte om grotere inzamelmiddelen te plaatsen en kan dit voor een langere

Dan is het voordelig en efficient om naar de grotere afzetcontainers (vanaf 15 m³) te kijken voor uw project, klus of werkzaamheden.